Vart på ArtDance-uppvisning idag!

Idag har mina kusiner avslutning med deras dans och då var jag och kollade på deras uppvisning! Så grymt duktiga dansklasser går det på deras "dansskola" Art Dance :D Så även fast att det var ca 30 nummer som inte hade med mina kusiner att göra var det superroligt att kolla på alla duktiga "barn" som dansade :D
 
Årets konferencier på uppvisningen var Oscar Zia! Han, Han, och Han! Haha, det var lite coolt :D
 

10 dagar sen!

Haha, idag var det 10 dagar sedan jag bloggade^^ Sedan jag bloggade för ca 2½ år sedan har jag aldrig hållt upp så länge! Känns jättekontigt :P
Kan väl börja med att berätta att de proven jag hade ångest över för 10 dagar sedan är gjorda, rättade och jag fick A på båda två! Lovely!! 
 
Men idag försov jag mig och missade gymnasiets luciafirande!! :( Inte alls bra! Men nu går bussen och några minuter så jag borde börja gå :) Ha det bra!
Bild från Lucia förra året :)
 

GLAD

Har haft ångest sedan i fredags när jag kom hem från skolan och insåg vilket misstag det var att inte ta med mina NOböcker hem så jag kunde plugga till provet tills idag.
Eftersom jag var hemma från skolan igår kunde jag inte ta med mina böcker hem och plugga då heller! Så jag gick och förklarade läget för min Naturkunskapslärare som sedan gav mig detta till svar:
 - Jag har full förståelse för detta och det är bättre att du väntar med att göra provet till på fredag. Men du kan ju inte sitta här inne när de andra gör prov så du kan ta håltimma nu.
MADE MY DAY
Blåa = De stackars människorna i min klass som gör prov
Gul = Jag
Jag har även håltimma efter NOn, så jag skulle fan kunna sova nu typ^^ Haha, love my life!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se