Dag 39 - Sista Cleaningen

Torsdag idag! Tredje sista dagen on project innan det är dags att åka hemåt.. Det är helt sjukt?!
Dagen började med en litter collection när vi åker på vägarna här och plockar upp allt skräp vi ser. Det låter tråkigt men alla tre gånger jag vart iväg på den aktiviteten har jag sett massa djur! Första gången var första gången jag fick se girafferna och de var typ 5 meter från bilen. Andra gången såg vi en massa djur + en stor landsköldpadda! Idag hittade vi två blöjor och 4 använda kondomer... Meeen vi fick se en schakal OCH tre små ungar, sjukt söta! ❤️ Det är något jag kommer sakna, alla djur överallt... 
 
Efter frukosten hade vi vår sista encloser cleaning. Och det är något att jubla över, fyfan. Det kommer jag inte sakna! Och nu när det regnar och är blött överallt luktade inälvorna riiiktigt illa :) Fantastiskt. Men efter det hade vi "Tree Trimming", då åker vi på vägarna i parken och hugger ner grenar & träd som hänger ut över vägen. Med tanke på att de flesta bilarna vi åker med här har öppna sidor slungas de grenarna in på oss i bak, mindre skönt. Speciellt om grenarna har thorns.. 
(null)
(null)
Och nu hade vi precis en elephant herding. Myyysigt! Och vi insåg att Jecha, den stora hanen, har framben som är större än hela jag. Coolt. Och en av gångerna när jag kom nära försökte han sparka på mig, det hade troligen gjort liiite ont om jag inte hunnit hoppa undan. 
Men nu sitter vi i baren några stycken och skriver dagbok, om 20 minuter har vi kvällsmötet och efter middagen ikväll ska vi ha film- & pizzakväll! Myyyysigt!
(null)
(null)
 
PussHej! ❤️
 
 
Resor, Volontär- Zimbabwe 2017 | Afrika, Elefanter, Volontär, Volontärarbete, Zimbabwe | |
Upp