VI HAR SETT VILDA DELFINER

HEJ!
     Vi hade ju som plan att egentligen åka på en båttur ute på havet på min födelsedag, i onsdags. Men tyvärr fanns det inga platser för oss då, så vi bokade till fredagen istället. Så igår åkte vi till tillbaka till Albufeiras Old Town på eftermiddagen, tog oss ner till hamnen och därifrån åkte vi en större speed boat ut på havet! Båtens crew och kapten var fruktansvärt härliga och roliga och pratade olika språk. Kaptenen berättade en massa fakta om delfiner och kommande åktur och han gick igenom all information på engelska, spanska och franska. (X Ride hette företaget/båten vi åkte med, recommend recommend). Nästan direkt när vi kommit ut en bit på det riktigt vågiga havet så såg vi en hoper båtar längre fram och framför dom såg vi delfiner som hoppade högt över vattnet! Vår kapten väntade lite tills några båtar hade flyttat på sig innan även vi åkte fram till dom. Vi lyckades se fina, vilda delfiner på bara ett par meters avstånd! De simmade under, framför och längs med båten och det var helt magiskt! Ganska nära på att fälla en tår vart jag när jag såg hur de lekte under vattnet och sedan hoppade lite lätt över vattnet. Vi fick aldrig se på närmre håll något högt hopp, men det var fortfarande SÅ COOLT! 
 
     Hela eftermidagen var fantastisk. Vi anlände till en mysig del av Albufeira där alla husen var färgglada så området såg ut som en tecknad barnfilm. Där tog vi lite fina, instagramvänliga bilder. Båtturen var OTROLIGT härlig! Så gött att bara åka där ute på havet med vinden i håret. Sköööönt. Förutom delfinerna så såg vi även massa fina grottor, som vi åkte in i. Bland annat den mest kända Beganil Grottan, FINT! Vi åkte in i dom men eftersom vår båt var så pass stor kunde vi inte gå i land på stränderna där inne, tyvärr. Tanken var även att vi skulle stannat någonstans på vattnet och badat en stund, det hörde till båtturen. Men vår kapten sa att det inte gick idag pga det vart så himlans många längst bak i båten som låg sjösjuka (vår lilla Elin bland annat)
 
PussHej! ♥
 
 
Resor | Albufeira, Benagil, Delfiner, Grottor, Hav, Portugal, Resa, Semester, Sommar, Turist | |
#1 - - Pauline Hurtig:

men wow min dröm att se delfiner!!

Svar: Ja, de var helt fantastiskt!
Maolion

#2 - - MADDISENJ.SE:

Åh vilka härliga bilder, magiska bilder på delfinerna :D

Svar: Tack så mycket :D Det VAR magiskt
Maolion

#3 - - elin:

Men åh wow vilka bilder<3

#4 - - Linda:

Men wow helt fantastiskt häftigt verkligen! Fina bilder du fick med!
Svar: Hihihi ja det skall bli roligt med en lite trip :) Du får hålla utkik på min insta @lindamarie.nu, följ gärna om du inte reda gör det. Följer alltid tillbaka.

#5 - - Sarah:

Så kul :) Ja älskar delfiner :)

#6 - - Mrs Kjellström :

men wow så häftigt :)

Jättefina bilder

Svar: Det var det verkligen! Tack så mycket :D
Maolion

#7 - - Wanderlust by Jona:

Alltså åh, såg verkligen helt fantastiskt ut! :D

#8 - - Anonym:

Vilken häftig upplevelse!

Svar: Det var det verkligen :D
Maolion

#9 - - Sara Ekman:

Äääälskar delfiner, så vackra djur <3

#10 - - Denise:

Men åh så MAGISKT!! :D

#11 - - Carolina:

Men åh så galet mysigt och vackert att få se på riktigt! Något jag absolut skulle kunna tänka mig att göra också :D men obehagligt om typ en haj skulle komma ;)

Sv; tusen tack för frågan på frågestunden! Svar kommer att komma under de kommande dagarna :) ♥

Upp