Köp mina kläder!

TjenaHej
 
     Det har ju börjat bli väldigt populärt med återvinning och att återanvända saker, vilket jag tycker är skitbra, allt för miljön, heja. Jag själv återanvänder burkar och flaskor och påsar och allt möjligt som tidigare varit för något annat, sparar saker så länge jag kan och försöker att inte köpa nytt. Har mina tygpåsar jag handlar med och metallsugrör jag dricker ut osv. Men sen är det ju det här med kläder.... Innan jag flyttade hit så hade jag SÅ mycket kläder som jag inte använde, och att slänga massa kläder som går superbra att använda är ju inte alls kul. Även om kläderna börjar bli slitna så känns det så ovärt att slänga så mycket tyg, haha. Dååå såg jag på en youtube-kanal att det finns ett företag som heter Sellpy. HUR BRA SOM HELST.
 
     Sellpy är ett företag där du kan klicka hem kassar, gratis, som du sedan fyller med kläder, skor och annat du inte längre använder, sånt du vill sälja eller skänka, och så tar de emot de här sakerna och gör rätt på dom åt dig. Antingen säljs plaggen på deras hemsida som är en second hand-butik på nätet, eller så skänks dom till bättre behövande eller så går plaggen till textilåtervinning! Så innan jag åkte hit rensade jag ur min gardeob ordentligt, fyllde två STORA Sellpy-påsar, skickade tillbaka påsarna till Sellpy och så vart det klart. Så jävla smidigt. 
Hahaha, nu är detta inget samarbete, sånt gör inte jag, nej nej. Utan jag skriver om detta just idag för idag har jag fått mejl om att de börjat lägga ut mina kläder på deras hemsida till försäljning! Jättekul faktiskt, haha. Hoppas att kläderna får ett bra nytt liv ♥  
 
 Hoppas ni haft en bra onsdag!
PussHej
 
 
Life | Second Hand, Sellpy, Återvinning | | En kommentar |
Upp