Min första dejt!

...ish
 
     Jag har ju so far spenderat i princip all min lediga tid ensam sedan jag kom hit till London för tre veckor sedan, förutom när jag vart på gymmet dårå. Jag trivs väldigt bra i mitt eget sällskap, absolut, men jag är liksom inte skapt för att inte... prata. Haha. Så jag laddade ner Bumble förra veckan. Ni som vet ni vet att Bumble är en dejtingapp men den har en funktion som kan ställas in så man paras ihop med kompisar istället → Bumble BFF. Hahaa, åååh det är ett så knepigt och stelt sätt att hitta nya kompisar, men alltså jag måste ju testa. Så idag var det första gången jag träffade en människa genom en app. Hon är från Italien, hon har bott här i London i fyra år och hon föreslog att vi skulle åka till Greenwich. Så det gjorde vi! 
 
     Vi möttes utanför Cutty Sark Station som ligger i Greenwich och så gick vi runt lite där, hon visade och berättade lite om vad som var vad och så pratade vi. Vi pratade om typ allt. Vi pratade oavbrutet från 13:40 till 17:00. Vi kom ganska bra överens kan man säga ^^ Det var riktigt kul faktiskt att komma ut från Notting Hill och umgås med någon! Ska bli skönt att ha mitt eget liv utanför huset och jobbet. I vilket fall så satte vi oss tillslut på en fräsch pup, beställde varsin öl/cider och nachotallrik och fortsatte prata, haha. Det var lite gött att sätta sig ner och dricka något för idag vart det 23° varmt och soligt, vi gick runt i kjlar båda två, i september. Efter lunchen gick vi till Greenwich Market och strosade lite innan vi åkte hem åt varsitt håll. Innan vi sa hejdå sa vi att vi måste ses snart igen, vilket vart väldigt kul. Tänk att det går att hitta kompisar via appar? Fasen vad praktiskt.
 
     Imorgon är det söndag då är det planerat att jag ska gå en sväng till gymmet, städa lite i mitt rum och jag ska träffa en annan Au Pair på kaffe eller lunch någon gång under dagen också. En nederländsk tjej, det blir spännande! Och senare i veckan är det två andra tjejer jag ska träffa samtidigt. Sedan en nästa helg. Och så ska jag höra av mig till en Au Pair jag träffat på ett barnkalas i veckan. Och jag fick numret till en annan Au Pair som jobbar med en kompis till ett av mina barn! Undrar om man kommer träffa och fortsätta umgås med någon av dessa? Eller kanske allihop? Blir kul att se.
 
PussHej
 
 
London Life | Au Pair, England, London, Turist | |
#1 - - Amanda Sofi:

Så spännande och så roligt att du vågar, heja dig!

#2 - - Carolina:

Vilken härlig app! Vad roligt att du hittat en vän genom appen i London som du mer än gärna vill träffa flera gånger :D

#3 - - Anita:

Kul!! :D

#4 - - Annika:

Oj så trevligt och spännande att träffa nya vänner.

#5 - - Carro:

Så roligt! 😍

#6 - - Beatrice Jakobsson:

Så kul att du gjorde det, så kul att träffa nytt folk! :)

#7 - - Jasmine:

Vad roligt att dejten blev så lyckad och att ni fann en delad vänskap. Glad för din skull!

(Sent) Svar: Tack för din kommentar!

Kram

Upp