Tacksam är jag

     Först och främst vill jag säga tack, enormt tack för den otroliga respons jag fick på mitt förra inlägg där jag skrev om min bulimi. Jag har fått fantastiska kommentarer, folk har skrivit meddelandet till mig och vänner har kommit fram och pratat med mig om mitt inlägg, ställt frågor, de har varit uppmuntrande och jag har även fått flera andras historier berättade för mig. Även fast jag vet att ämnet på flera sätt kan trigga så får vi inte sluta prata om det.... Ätstörningar är alldeles för skadligt och alldeles för vanligt för att hållas kvar i det tysta. Så stort TACK ♥ 
 
     Nu till något mer lättsamt! Vi har precis haft långhelg de flesta av oss, då också jag och mina kompisar och vi passade då på att åka på äventyr i torsdags. Det var varmt och soligt så vi, Elinx2 & jag, packade bilen och åkte till Djäknesundet utanför Karlsborg över dagen! Alltså, attans så trevligt det var och det var lite semesterkänsla att ligga intill vattnet på en klippa i bara bikini hele dagen. Vi läste bok, tjötade, fikade och njöt av solen tills det vart sen eftermiddag. Då packade vi ihop och åkte till Hjo för att köpa kulglass på Moster Elins, LYX. Där ääär så gott! En riktigt bra dag hade vi och jösses vad solbränd jag var när jag kom hem... Men det var det värt! 
     Som vanligt när jag träffar mina tjejkompisar har vi mycket att prata om och många ämnen att diskutera, vi pratar om allt mellan himmel och jord. Det är sällan en tyst stund när jag träffar "mina tjejisar" om en säger så. Och som det ofta är när man är flera så har man inte alltid exakt samma syn på allt och man har inte alltid samma åsikter, ens sätt att se på saker varierar ju till och med ofta beroende på humör... Jag är så tacksam då för att jag har just dom vännerna jag har. Jag känner verkligen att jag kan prata om vad som helst med dom, det finns alltid minst en jag kan öppna upp mig för om vad jag nu skulle ha på hjärtat. Det känns som allt är välkommet att tas upp, pratas kring och frågas om. Och att vi ofta har olika syn på saker är jag också tacksam för. Att vi vågar säga att vi inte håller med, men istället för att döma så hjälper vi varandra att se saker från olika perspektiv. Det är nyttigt. Åh vad jag älskar er. 
 
PussHej
 
 
Livet | | 14 kommentarer |
Upp