Sista dagen...

Mamuka! Godmorgon!
Idag är min sista dag här på Antelope Park, imorgon klockan 6:30 åker vi härifrån.. Och nu har insikten att vi ska åka hem slagit till, Fyfan vad ledsamt^^ Eller blandade känslor, jag är ganska redo att åka hem. Fast ändå inte. Haha, åååh.
Igår var Julia och jag ledsna på riktigt. Vi hade vårt sista möte igår (😔) och då skulle vi planera för idag, vad alla ville göra. För lejonaktiviteterna oå helgerna prioriteras volontärer som är på "horses and lions" eller "community and lions" eftersom de är iväg på sitt andra projekt resten av veckan. Och just den här helgen var det så många som ville ha lion walk såå jag jade tydligen min sista igår... Kanske lika bra att jag inte visste om att det var min sista, jag hade varit ledsen hela promenaden bara + att när jag väl kommer hem kommer det inte spela någon roll men just nu är det så sorgligt. Så vi blev riktigt ledsna och så var det vår sista braii night, vi började gråta när de spelade på trummorna som de alltid gör innan kvällsmaten. Kommer sakna aaaallt :(
(null)
(null)
(null)
Dagen idag kommer till största delen bestå av packning, en massa Hejdå och att tvinga folk till att skriva i min dagbok.. Bortsett från det ska jag nu på morgonen åka med Lexi på hennes morgonrunda, hon gör det varje morgon för att check on lejonen såå jag får säga hejdå till allihop ❤️ Iförsej ska jag kanske ut och ge dom vatten sen med men ändå, nu får jag se alla-alla! 

PussHej! ❤️
Resor, Volontär- Zimbabwe 2017 | Afrika, Lejon, Volontär, Volontärarbete, Zimbabwe | | Kommentera |

Dag 40

Precis hämtat ut min sista tvätt från the laundry ladies, börjar förbereda för hemgång på riktigt nu... Det har varit rätt lyxigt att bara kunna ska ihop sin skit och lämna det till någon annan så löser det sig. Speciellt när allt luktar elefantbajs eller halvruttet kött^^ 
(null)
(null)
Idag hade jag min sista promenix med elefanterna vilket var lite ledsamt. Men det var en bra elephant herding, vi tog lite family photos ihop med vårt lilla gäng ❤️ Och den stora hanen, Jecha som försöka sparka mig igår, försökte idag slå till mig med sin svans. Vi är inte bästisar. 
(null)
Seeeeen har jag suttit i och målat en tavla nästan hele dagen men den lägger jag inte upp bilder på, potentiell julklapp... Men den blev fin! Det tog hela tiden fram till lunch (och under 75% av den tiden var jag hungrig & trött & sur & allmänt förebannad. #hangry) och sen 2 timmar till! Men de sista 2 timmarna var jag glad & trevlig :) De har en aktivitet nu där en lokal konstnär vid namn Dani, 19 år gammal, kommer och skissar upp en bild åt dig och så visar hon hur man målar i typisk afrikansk stil-ish steg för steg! Det var cooolt!!
Och sen efter det hade vi en lion walk ❤️ Julia, Jonathan & Jag tog en bild ihop med en av the handlers, Max, för han är ledig i helgen och vi var tvugna att säga hejdå redan nu :( 
Jag har inte bilden än men den kommer grabbar.

PussHej❤️


Resor, Volontär- Zimbabwe 2017 | Afrika, Elefant, Konst, Lejon, Volontär, Volontärarbete, Zimbabwe | | Kommentera |

Dag 39 - Sista Cleaningen

Torsdag idag! Tredje sista dagen on project innan det är dags att åka hemåt.. Det är helt sjukt?!
Dagen började med en litter collection när vi åker på vägarna här och plockar upp allt skräp vi ser. Det låter tråkigt men alla tre gånger jag vart iväg på den aktiviteten har jag sett massa djur! Första gången var första gången jag fick se girafferna och de var typ 5 meter från bilen. Andra gången såg vi en massa djur + en stor landsköldpadda! Idag hittade vi två blöjor och 4 använda kondomer... Meeen vi fick se en schakal OCH tre små ungar, sjukt söta! ❤️ Det är något jag kommer sakna, alla djur överallt... 
 
Efter frukosten hade vi vår sista encloser cleaning. Och det är något att jubla över, fyfan. Det kommer jag inte sakna! Och nu när det regnar och är blött överallt luktade inälvorna riiiktigt illa :) Fantastiskt. Men efter det hade vi "Tree Trimming", då åker vi på vägarna i parken och hugger ner grenar & träd som hänger ut över vägen. Med tanke på att de flesta bilarna vi åker med här har öppna sidor slungas de grenarna in på oss i bak, mindre skönt. Speciellt om grenarna har thorns.. 
(null)
(null)
Och nu hade vi precis en elephant herding. Myyysigt! Och vi insåg att Jecha, den stora hanen, har framben som är större än hela jag. Coolt. Och en av gångerna när jag kom nära försökte han sparka på mig, det hade troligen gjort liiite ont om jag inte hunnit hoppa undan. 
Men nu sitter vi i baren några stycken och skriver dagbok, om 20 minuter har vi kvällsmötet och efter middagen ikväll ska vi ha film- & pizzakväll! Myyyysigt!
(null)
(null)
 
PussHej! ❤️
 
 
Resor, Volontär- Zimbabwe 2017 | Afrika, Elefanter, Volontär, Volontärarbete, Zimbabwe | | Kommentera |
Upp