Jag flyttar nästa vecka

... alltså titeln på det här inlägget. Helt sjukt ju.
 
     Söndag den 1 september lyfter mitt flyg från Landvetter och senare den dagen är jag framme på Heathrow i London. Har levt nu i ett kaos några veckor, så många saker som behövt fixas med och samtidigt har jag jobbat och velat umgås så mycket jag orkar med familjen och mina kompisar, så jag känner mig allt rätt så sliten. Men det är värt det, kommer ju bli hur coolt som helst detta! Och att säga Hejdå till alla omkring mig kommer nog inte kännas så himla dramatiskt eftersom det är så kort restid till London. Det är inte värre än att jag hade flyttat till typ Stockholm. Jag kan komma hem över en helg, folk kan komma och hälsa på mig över en helg. Det är ju inte samma som att åka som Au Pair längre bort när man vet att När vi säger Hejdå så ses vi inte på ett år.. Sen är det garanterat skithäftigt att bara dra iväg sådär så länge också, men just nu känns det som detta skitbra verkligen. 
     Haha, försöker lugna mig själv och upprepar saker som detta för mig själv flera gånger om dagen. Det är ju egentligen kaos och panik i huvudet. Vafan, jag ska flytta till ett annat land, in hos en familj jag inte känner och jag känner ingen annan där heller. Vad håller jag på med? 
 
     Men nu börjar det bli lite verkligt, eftersom jag rensat ut garderober och städat ur skåp osv så känner jag verkligen av att jag ska flytta ut ur min lägenhet. Jag börjar inse att något annat är på G, då är det också lättare att börja visualisera mitt nya liv i mitt nya hus och den nya staden. Det var svårare när alla saker var på sin plats, när jag hade dagar kvar på jobbet och så. Men nu är nästan allt i flyttlådor och jag jobbade min sista dag idag. Nu är det snart dags. Jag ska bli LONDONBO. Hahhaa, meningar som den bara ekar i mitt huvud då och då under dagen, det är helt galet. 
 
Några skräpiga nytagna bilder från min tredje sista, slappa hemmakväll.
     Framöver ser det ut såhär: Jag ska fortsätta packa och organisera här hemma i lägenheten. Imorgon ska jag höra av mig till hyrsvärden för att säga upp den för jag fick nyligen ett Nej från damen som ville hyra lägenheten, och nu hinner jag inte sätta mig in i att hitta någon ny känner jag. Sen ska jag köra katten till pappa. Det kommer bli tungt... Men det känns ändå helt okej för hon på senare tid börjat känna sig så himla rastlös här hemma i lägenheten. Det kommer bli bra. 
     Sen på söndag ska vi tömma lägenheten, en del ska köras till mamma, en del ska hem till mammas kompis pappas andrahus som inte används. Hahah, det blir superbra! Under söndagen kommer också mammas andra kompis kollegas bekanta som ska hämta en nyckel. Han ska bo här i tre veckor när min lägenhet ändå står tom! Jösses. MYCKET PÅ G. Sen min sista vecka innan jag åker ska jag bo hos mamsan. Det kommer bli bra.
 
PussHej
 
 
Au Pair | Au Pair, Flytt | |
#1 - - Ullie:

men ja va spännande det kommer bli o u kommer ha så skoj hoppas vi lycka till med flytten nu å kram

#2 - - Pauline Hurtig:

så spännande, lycka till med allt :D

#3 - - MK:

Wow, så utrolig spennende, og veldig modig gjort :) Jeg tror ikke jeg hadde turt å gjøre det, hehe. Det blir jo en spesiell opplevelse, og jeg er sikker på at du kommer til å få det kjempefint :) Masse lykke til :D

#4 - - Ida:

Åhhh jisses så roligt och spännande!! Lycka till med allt och ska bli så roligt att följa allt :D

#5 - - Linnea:

Men gud vad spännande!:)

#6 - - Hanna:

Det kommer bli riktigt häftigt!😍
Ja precis man är ute efter olika dagis men detta passade verkligen perfekt 😃

#7 - - Angelica Wåhlin:

Wow, så spännande ju!

#8 - - Joanna:

Hoppas att flytten går bra. Kram

#9 - - sara:

Åh så spännande :)

#10 - - Louise:

Så spännande och sjukt att det inte är så långt kvar! :D <3

#11 - - Amanda Sofi:

Så spännande!

#12 - - Theresia:

Men wow, spännande!

#13 - - Annika:

Du har mycket att se fram emot. Det är ju roligt.

#14 - - Frida:

Så himla spännande! Du kommer säkert få det hur bra som helst!

Ja nu är bebis äntligen här! :D

#15 - - Johanna Utterberg:

Ihh så spännande!! :D

#16 - - Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Åh vad spännande :) Lycka till!

#17 - - Carolina:

Det var då inte lite saker du hade på schemat! Jag hoppas att du hinner andas ut emellanåt <3
Jag hoppas dessutom att du kommer att trivas i London. Varit där en weekend och älskade landet/staden. Hade mer än gärna också velat flytta dit :D

#18 - - Jasmine:

Så väldigt roligt för dig! Vad modig du är. Önskar dig ett stort varmt lycka till i din nya tillvaro som Londonbo!

(Sent) Svar: Tack snälla för din fina kommentar och gratulation! <3

Kram

Upp