Ett helt år sedan!

Godmorgon!
 
    Idag är det 20 november och det är idag exakt ett år sedan jag kom hem från Zimbabwe! Efter en hemresa på 30 timmar med bil, flyg, tåg hit och tid och massa väntan och längtan så hämtade pappa och min lillebror mig på stationen här hemma i Falköping! Efter det körde pappa hem mig en snabbis till lägenheten för Emil (som skulle va på jobbet till 23) sa att han hade köpt en present som jag var tvungen att hämta innan jag åkte runt och hälsade på alla igen. Så jag skyndade mig in och kände lukten av tacos.. "Men vafan, Emil vet ju att jag ska äta mat hos pappa nu! Har han gjort och lämnat tacos till mig?" hann jag tänka lite snabbt innan Emil kom runt hörnet med blommor och choklad i händerna. Han hade tagit ledigt från jobbet några timmar och pratat ihop sig med pappa om detta. BÄSTA överraskningen! Jag blev så chockad när jag såg Emil och så glad så jag kommer ihåg att jag bröt ihop, åh.. grät massor ♥ Jag var ganska trött med^^ Så vi kramades massor, åt tacosen som Emil hade gjort eftersom det är min favoritmat och sen tog jag ett bad... Det var det renaste jag känt mig på 6 veckor! 
 
     Nu den senaste tiden, de senaste 2 månaderna ungefär, har jag och alla jag var i Zimbabwe tillsammans med skickat hur många throwbacks till varandra som helst! Med snapchats funktion "återblickar" så kommer det ju upp vad en sparade från snap för exakt ett år sedan. Så vi har skickat flera såna till varandra nästan varje dag och vi alla har lagt upp massor på andra sociala medier. Det är så sjukt att det var så länge sen! Samtidigt har det gått så pass lång tid nu så jag får påminna mig själv om att jag faktiskt har gjort det där på riktigt.. Det känns som en helt annan värld, fast ändå inte eftersom jag fortfarande följer och har lite kontakt med folk som bor där och jobbar där, en får alltid uppdateringar därifrån. 
     Och under året som gått har sååå många tjejer kontaktat mig angående projektet och volontärarbetet osv. Det är så kul att prata med någon om något en själv gjort, inspirera, ge tips och sedan följa resan DE gör. Så är du sugen på att resa men behöver lite tips och råd, FRÅGA! Tjata på, jag tror alla tycker det är lika kul att få berätta om sina erfarenheter och få hjälpa till ♥
 
Vart åker vi härnäst?
 
 
Volontär- Zimbabwe 2017 | Hemkomst | | 26 kommentarer |
Upp