Uppdatering om katterna

     Hej! Tack så mycket för engagemanget gällande mitt inlägg om de ladugårdskatterna vi har här i byn. Så nu tänkte jag skriva en liten uppdatering om hur den senaste veckan sett ut.
 
     För det första så har vi tyvärr inte hittat vår lille kattunge nu på en hel vecka. När hon var hemma hos oss sist så provade vi olika saker för att se om hon ser, med tanke på hur hennes ögon sett ut under början av hennes liv. Men vi fick känslan av att kattungen tyvärr är blind. Erik och jag träffade bonden under kvällen idag och han berättade att ungen tyvärr blivit påkörd. Det är jättetråkigt efter all tid vi lagt ner på henne, men med tanke på hennes syn så var det väl bar en tidsfråga med tanke på att gården ligger precis intill vägen.
 
     Utöver den bebisen så finns det ju massa katter där. Sammanlagt såg vi ikväll 15 olika katter där, varav 5 kattungar. Minst en av katterna misstänker jag kan vara dräktig. Flera katter ser vi har löss eller loppor, inga är kastrerade och detta måste ju tas om hand... 
     
     , härrom kvällen mejlade jag en rad olika katthem runt omkring här för att se om de har plats och möjlighet att hjälpa till med detta. Tyvärr har de flesta svarat att det är fullt och till och med KÖ så de kan absolut inte ta emot en enda katt.. MEN ett katthem, Djurens Vänner i Vetlanda, ska komma imorgon och förhoppningsvis ta med sig en kull kattungar + mamman och eventuellt en dräktig hona. Förhoppningsvis kommer det öppna upp så det finns plats åt fler katter framöver, men det känns skönt att kunna få ordning på de mest "akuta" fallen nu direkt.
 
Här är då morgondagens projekt. Hur många katter ser du?
 PussHej!
 
 
Livet | 2022, Adoptera katt, Hemlösa katter, Katt, Katthem | |
#1 - - lisa:

Vad tråkigt med den lilla blinda kattungen men det kanske var bäst det som hände.
Vad underbart av dig att ta dig an och hjälpa dessa hemlösa katter.
Hoppas du hittar något hem som kan ta resten av katterna.
Det du gör är verkligen beundransvärt kram <3 .

#2 - - Farmor:

Bra jobbat Malin

#3 - - Emelie Andersson :

Åh va tråkigt att läsa om en blinda kattungen, far så illa :(
Men så mycket katter och vilka söta kattungar 😍

#4 - - Amanda (Swedish Passport):

Nej fy så tråkig och fin läsning på samma gång. Så himla fantastiskt att du engagerar dig i detta! KRAM!

#5 - - Josefine:

Så fint av dig att engagera dig för deras liv så <3 Håller alla tummar och tår för att det löser sig till det bästa och att de alla får ett eget för alltid hem till slut. Du är en hjälte!

#6 - - Malin Tarvainen:

Så tråkigt när det börjar gå för långt i förökningen av katter på detta sätt. Förhoppningsvis kanske detta kan minska i samband med den nya lagen om registreringen av katter nu till nyår. Fint i alla fall att du engagerar dig i detta! <3

#7 - - Frida:

Vad fint gjort av er att ta er tiden till att hjälpa dessa katter <3 Just nu fingerar det inte men senare vill jag skaffa katt och kommer helt klart att adoptera. Är uppvuxen med katter och tycker i allmänhet väldigt mycket om djur.

#8 - - Johanna Utterberg:

Vad fint att ni engagerar er och försöker hjälpa till med katterna. <3

#9 - - cassandra gigel:

åh hoppas de hittar hem!

#10 - - JeffExarl:


Hmm it appears like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any tips for beginner blog writers? I'd definitely appreciate it.

Upp