Heja Kraków!

     Från Arlanda 13 februari flög Erik och jag till Kraków i Polen! Vår första resa ihop utomlands och för mig första gången i Polen. När vi klivit av tåget som tog oss till centrum från flygplatsen fick vi direkt kasta av oss våra vinterjackor för att inte få värmeslag. Det var så varmt i solen! Och där vi gick och drog våra väskor på kullerstenen blev vi alldeles genomsvett hahah.
     Eftersom vårt airbnb inte vart redo för incheckning ännu och vi var döhungriga googlade vi upp ett lunchställe; Pizzatopia inne i Krakóws Old Town ble´re. En liten modern pizzeria där vi fick komponera ihop våra egna perfekta pizzor, och det var otroligt gott! Lång tid tog det att få beställa men det fick det vara värt! Sen gick vi båda med uppblåsta magar av all pizzadegen & osten mot de judiska kvarteren där vårt airbnb låg. 
 
     Att komma in på vårt rymliga, fräscha, RENA, EGNA rum med EGEN TOALETT efter tre nätter på Röda Båten i Stockholm var som himmelriket, hahah! Det luktade otroligt gott och vår host hade fixat med bäddning, handdukar och små minitvålar till oss så det var som att komma in på ett hotellrum ♥ Så nöjda! Länk till vår host på Airbnb finns → HÄR ← Rekommenderar henne starkt!
 
     Planen för vår första dag i Kraków var att ta det lugnt typ... Efter superlunchen med pizzan duschade vi och sen blev det en rejäl tupplur i den stora sängen på rummet! Fortfarande mätta på kvällen sen, valde vi att göra oss iordning och gå ut till en cocktail-bar istället för restaurang! Så vi hamnade på Movida Bar, drack drinkar, åt lite quesadillas och spelade Skip-Bo. Innan hemgång fick vi även i oss varsin efterrätt och ännu en drink ♥
Så, so far so good!
Våra dagar i Kraków var otroliga, mer uppdateringar kommer!
PussHej
 
 
Resor | 2022, Airbnb, Chill, Drink, Kraków, Polen, Resa, Travel | |
#1 - - Annika:

Så mysigt hotellrum.

#2 - - Jossus Travelpics:

Åh Krakow är en stad jag verkligen vill besöka. Ser fram emot kommande inlägg.

#3 - - cassandra gigel:

så härliga bilder :D

#4 - - Frida:

Åh vad härligt! Jag har hört massor med bra om Polen men aldrig åkt dit. Helt klart med på min lista över länder att besöka.

Upp